More Sailing har ny ägare

Från den 1 oktober 2018 drivs verksamheten More Sailing genom ett nytt juridiskt bolag, som heter ”More Sailing Seglingsresor AB” med organisationsnummer 559171-2038.

Förutom ändring av organisationsnummer är allt annat samma som tidigare. Det är samma varumärke och företagsnamn, lika fantastiska seglingsupplevelser, samma medarbetare, samma hemsida, samma adress, samma telefonnummer, samma bankgiro och så vidare.

Denna omstrukturering har planerats ett tag, och anledning till att det sker just nu är att sommarsäsongen precis är klar. Leverantörer, anställda, med flera, har vetat om detta en tid. Alla kundkontrakt har överlåtits till det nya bolaget. För dig som kund innebär detta ingen skillnad alls – din resa kommer levereras precis så som More Sailing gjort i snart 10 år.

More Sailing’s nya ägare Anders Olsson har långsiktiga planer och kapital att investera för ta More Sailing till nästa nivå. Anders är seglingsfantast och More Sailing är idag marknadsledande inom seglingsresor med besättning. Planen framöver är att fokusera på seglingsresor och växa oss ännu större som researrangör.

More Sailing’s grundare Malin Stom kommer fortfarande arbeta kvar i bolaget och Malin kommer fortsätta som VD. ”Det en nystart för företaget att få in ny kompetens och tillsammans med oss som drivit verksamheten länge kan vi växa bolaget och sälja resor på fler marknader och till fler destinationer.” – är Malins kommentar.

Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta oss på boka@strativ-support.com eller 031-30 96 300.