Arbeta hos More Sailing

Är du intresserad av att arbeta som värd eller skeppare ombord på våra båtar? Kontakta oss gärna, vi söker alltid duktig personal till våra olika destinationer. Vi seglar under sommaren i Kroatien, Italien och Grekland samt i Karibien under vintern. Oavsett om du är intresserad av att arbeta som skeppare eller värd är det viktigt att du är social och tycker om att träffa nya människor.

Att arbeta hos More Sailing

Att arbeta som besättning hos More Sailing passar dig som trivs med att träffa nya människor, är serviceinriktad samt tycker om segling och hav. Ombord på varje båt arbetar två personal, en värd och en skeppare. Vanligtvis är det mellan åtta till tolv gäster ombord på båten. Ni i besättningen ansvarar tillsammans för att ta hand om både gäster och båt. Även om värden bär huvudansvaret för mat och dryck medan skepparen bär huvudansvaret för båt och segling.

Innan du börjar arbeta får du delta i vår interna utbildning. Då får du samtidigt lära känna många nya kolleger, ni som arbetar ihop under en säsong blir ett härligt gäng. Vi är väldigt glada och stolta över att så många av våra säsongsanställda ofta återkommer flera år i rad.

Arbeta som skeppare

För att söka arbete som skeppare hos oss är det viktigt att du är social, framåt och glad. Förutom detta behöver du även ha nödvändiga certifikat och intyg för att få framföra en segelbåt.

Självklart ska du ha goda seglingskunskaper och kännas trygg för gästerna ombord på båten.

Arbeta som värd

Av våra värdar kräver vi förutom att du är en glad och social person att du är duktig på matlagning och att få människor att trivas.

Vi kräver inte att våra värdar har samma seglingskunskaper som våra skeppare. Dock så ser vi det som mycket positivt med goda seglingskunskaper även hos våra värdar.

Vill du jobba med oss?

Vill du söka någon av våra tjänster, kontakta oss på jobba@strativ-support.com och berätta mer om dig själv. Skicka gärna med ett CV och eventuella intyg. Glöm inte ange hur länge du är intresserad av att arbeta för oss och på vilken destination. Vi ser dock gärna att du har arbetat en sommarsäsong hos oss för att få arbeta i Karibien.

Följ oss gärna på Instagram där du får en inblick i hur det är att arbeta hos oss då man ofta får följa våra besättningar på båtar runt om i världen.