Seglingsresor med besättning

Även för dig som aldrig seglat tidigare!

Våra seglingsresor passar alla, även om du kan segla eller aldrig har varit ombord på en segelbåt tidigare. Vi arrangerar våra seglingsresor med besättning på destinationer såsom Kroatien, Grekland, Italien och Karibien. Konceptet är förstås detsamma oavsett vilken destination du väljer.

Destinationer där du kan uppleva våra seglingsresor

Kroatien
Grekland
segla-grekland-box
Italien
Karibien

Seglingsresa med More Sailing

Under en seglingsresa på våra båtar får du uppleva härlig segling och många nya platser samtidigt som du helt kan koppla av och njuta av din semester. Ombord på båtarna finns nämligen en skeppare och en värd, de tar hand om matlagning, planering och segling. På båten serveras både frukost och lunch, du äter och dricker gott under hela resan.

Du får verkligen se destinationen från dess bästa sida under en seglingsresa med More Sailing. Detta beror på att man med segelbåt når platser som man annars inte når. Besättningen ombord visar dig till nya destinationer varje dag och du får alltså uppleva många nya platser under en seglingsresa med oss. Du kan bland annat se gömda vikar, kritvita stränder, pittoreska byar, turkosa laguner och korallrev.

Dagarna under en seglingsresa varvas med sol, bad, segling, god mat och äventyr. Oavsett om du har mycket seglingserfarenhet eller ingen alls, så passar More Sailings seglingsresor dig. Att du kan välja hur aktiv du vill vara ombord är förstås en anledning till att våra seglingsresor är så populära. Du behöver inte bekymra dig för att hissa segel, styra eller slå en pålstek, det sköter besättningen. Självklart får du vara delaktig i seglingen så mycket du vill, om du vill.

Med More Sailing kan du resa ensam och träffa nya vänner, eller så kan ni resa som par, med kompisgänget, familjen eller företaget.

Seglingsresa - varför ska du välja det?

Du besöker många platser

Eftersom att båten seglar till en ny destination varje dag får du därför uppleva många nya platser under en seglingsresa. Samtidigt når man med segelbåt platser som man annars inte kan nå, du får således se platser du kanske annars inte hade sett.

Du får både sol, bad och äventyr

På en seglingsresa får du den perfekta kombinationen mellan en aktiv semester och en avkopplande semester. Detta beror på att du själv väljer om du vill vara delaktig i seglingen eller om du hellre vill ligga och njuta i solen.

Du blir ompysslad av personal

Ombord har du en skeppare och en värd som ansvarar för ditt välmående och trygghet under hela resan. Samtidigt seglar de båten, serverar god mat och dryck samt visar er till nya platser. Det är inte många hotell som erbjuder det.

Du får lära dig nya saker

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenhet av segling och båtliv eftersom besättningen ombord sköter segling och båten. Du får givetvis vara med i seglingen hur mycket eller lite du vill. Därav kan du under resan lära dig mycket nytt.

Du lär känna nya människor

Våra båtar kan bokas av en eller upp till tio personer. Fyller ni inte en hel båt, träffar ni därför andra härliga resenärer ombord. Detta har lett till att vi har många solskenshistorier där resenärer träffat vänner för livet under en seglingsresa med oss.

Du skapar minnen för livet

Vilken semester du än bokar och var du än bor så kommer du med största sannolikhet ha en härlig semester. Men på en seglingsresa får du göra något extra, något som du kanske inte är van vid, och det resulterar i minnen du sent kommer glömma.

Du har allt paketerat och klart

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från början. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa.

Lediga platser

Personer


Datum Destination Typ av resa Pris Lediga platser

Loading...

Övriga seglingsresor

Segla genom Medelhavet
Segla över Atlanten
Konferenssegling